Apothekers kunnen zich inschrijven voor zichtbaarheidscampagne VJA

17 maart 2021
Opties

Apothekers kunnen zich inschrijven voor deelname aan een zichtbaarheidscampagne van de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA). De VJA start eind mei 2021 met de campagneweek ‘Wat kan de apotheker voor jou betekenen?’. Daarmee krijgen openbaar apothekers de mogelijkheid om extra aandacht te besteden aan hun zichtbaarheid en om aan patiënten te laten zien wat zij voor hen kunnen betekenen.

Het is een lokaal ingestoken campagne, waarbij de apotheker zelf kan bepalen welke onderdelen van de campagne hij of zij van toegevoegde waarde vindt voor de eigen apotheek. Hiervoor krijgen deelnemers een promotiebox toegestuurd met verschillende materialen om hun zichtbaarheid te verbeteren. De VJA werkt voor de zichtbaarheidscampagne samen met de KNMP. Beide verenigingen trokken eerder samen op bij de lancering van een zichtbaarheidstest bij de leden eind 2020.

De campagneweek ‘Wat kan de apotheker voor jou betekenen?’ vindt plaats van 31 mei tot en met 6 juni. Apothekers die willen deelnemen kunnen zich kosteloos aanmelden via de website van VJA. Voor meer informatie kunnen apothekers op de website terecht, het Instagram-account (@zichtbaarheid_apothekers) bekijken, of de LinkedIn-pagina van de VJA raadplegen. Daar staan eveneens video’s van diverse apothekers die vertellen hoe zij zich inzetten voor zichtbaarheid.

Aanmelden voor zichtbaarheidscampagne VJA