AGM-bijeenkomst 2 november: ‘Bespiegelingen op politieke besluitvorming – hoe lopen de hazen in politiek Den Haag?’

06 oktober 2022
Opties

De sectie Apotheker Geneesmiddel en Maatschappij (AGM) houdt op woensdag 2 november 2022 een fysieke bijeenkomst met als thema ‘Bespiegelingen op politieke besluitvorming – hoe lopen de hazen in politiek Den Haag?’. De sessie vindt plaats van 16.00 tot 20:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht en is enkel toegankelijk voor  KNMP-leden.

Politieke besluitvorming heeft grote invloed op de farmacie en daarmee op het werk van Apothekers Geneesmiddel en Maatschappij en alle andere KNMP-leden. Van nieuwe wetten en wetswijzigingen tot Kamervragen en debatten over actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Politieke besluitvorming is op vele plekken merkbaar en heeft invloed op iedereen. De gang van zaken in het Haagse is echter voor velen onbekend.

De bijeenkomst op 2 november moet daar verandering in brengen. Aris Prins, voorzitter KNMP , Jos Engelkes, KNMP-adviseur public affairs  en Bart Smals , Tweede Kamerlid en tevens apotheker, geven een kijkje achter de politieke schermen. Deelnemers krijgen inzicht in hoe politiek Den Haag werkt, hoe de hazen lopen en waar de politieke besluitvorming wordt beïnvloed. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

 

Aanmelden voor de AGM-bijeenkomst