Inschrijving KNMP Najaarscongres 2023 geopend

19 juli 2023
Opties

De inschrijving voor het KNMP Najaarscongres 2023 op 10 oktober is geopend. Het thema is ‘Obesitas: farmaceutische zorg in balans.’  

Afgelopen juni meldden verschillende media, waaronder de Volkskrant, dat overgewicht onder jongeren problematisch hoog is. Van alle kinderen in Nederland hebben er 80.000 obesitas. In 2035 zal, indien er niets verandert, ruim de helft van alle wereldburgers te zwaar zijn of zelfs obesitas hebben, zo luidt de voorspelling van de World Obesity Federation. Tijdens het KNMP Najaarscongres zal dieper worden ingegaan op het thema obesitas en onder meer de rol van medicamenteuze behandelingen bij obesitas.

Inhoud

Gerenommeerde sprekers zoals prof. dr. Liesbeth van Rossum, internist-endocrinoloog Erasmus MC en prof. dr. Erica van Den Akker, kinderarts-endocrinoloog bij Erasmus MC vertellen onder andere over de rol van hormonen bij obesitas en over diabetes mellitus type 2 in combinatie met obesitas bij kinderen.  

Bekijk het volledige programma

Netwerken

Daarnaast biedt het KNMP Najaarscongres deelnemers de mogelijkheid om te netwerken met collega’s en standhouders, onder het genot van een hapje en drankje. 

Vroegboekkorting

Leden die zich voor 4 september inschrijven, ontvangen korting op de deelnamekosten. Tot die datum betalen leden slechts €130,- (excl. btw). Na 4 september zijn de kosten €160,- (excl. btw).

Direct aanmelden