KNMP en VvAA introduceren subsidiedesk voor regionale apothekersorganisaties

03 oktober 2024
Opties

De KNMP en VvAA introduceren een subsidiedesk voor regionale apothekersorganisaties voor hulp bij het aanvragen van subsidies. Beide organisaties hebben als doel om zoveel mogelijk subsidiegelden daar te krijgen waar ze voor zijn bedoeld: de zorg. Regionale apothekersorganisaties kunnen de KNMP-subsidiedesk raadplegen door een aanvraagformulier in te vullen.

De KNMP-subsidiedesk ondersteunt apothekers om optimaal gebruik te maken van de beschikbare financiële vergoeding voor innovaties, opleidingen en duurzame zorgoplossingen. Na het invullen van het aanvraagformulier, neemt de VvAA contact op om de procedure verder door te nemen. Alle informatie die de aanvrager nodig heeft, inclusief de financiële bijdrage aan de VvAA, wordt dan besproken.

Het is in deze eerste fase alleen mogelijk om de vouchers voor regionale monodisciplinaire organisatiegraad eerstelijnszorg van ZonMw aan te vragen. De KNMP-subsidiedesk zal na deze eerste fase stap voor stap worden uitgebreid. Regionale apothekersorganisaties zullen over volgende stappen worden geïnformeerd.

Meer informatie over de KNMP-subsidiedesk