Laatste kans om op Apotheek.nl te stemmen voor Website van het Jaar 2022

17 oktober 2022
Opties

In 2018, 2019, 2020 én 2021 won Apotheek.nl de verkiezing Beste Website van het Jaar in de categorie gezondheid. Dit jaar maakt Apotheek.nl voor het vijfde jaar op rij kans op de award. De KNMP wil de titel Beste Website van het Jaar behouden en zo de naamsbekendheid van Apotheek.nl verder vergroten. Daarom roept de KNMP apothekers, apothekersassistenten en apotheekmedewerkers op om te stemmen. Apothekers, apothekersassistenten en apotheekmedewerkers die nog niet gestemd hebben, kunnen hun stem uitbrengen tot vrijdag 21 oktober 11.00 uur.

Apotheek.nl biedt begrijpelijke, betrouwbare en praktische medicijninformatie voor iedereen. Voor patiënten die moeite hebben met lezen, weinig tijd hebben of het liefst video’s bekijken. Maar ook apothekers, apothekersassistenten en apotheekmedewerkers kunnen de website gebruiken om snel informatie op te zoeken of hun patiënten door te verwijzen naar medicijninformatie.

Collega-apothekers Fleur, Martha, Gijsbert, Monique en Stephan vertellen in onderstaande video waarom Apotheek.nl een stem verdient: