Sectie AGM zoekt nieuwe bestuurder

29 augustus 2024
Opties

De Sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij (AGM) is per december 2024 op zoek naar een nieuwe bestuurder. Kandidaten kunnen tot en met 18 september 2024 reageren.

De AGM-commissie biedt een boeiende functie als commissielid in een collegiaal team, waarbij leden door de achterban gedragen beleidsadviezen geven aan het KNMP-bestuur. Daarnaast hebben commissieleden de verantwoordelijkheid om het onderlinge contact tussen de sectieleden te bevorderen, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten. Verder fungeren zij als aanspreekpunt binnen de KNMP. 

De AGM-commissie biedt ook mogelijkheden voor jonge apothekers geneesmiddel en maatschappij om zich verder te ontwikkelen. AGM’ers die zich willen inzetten voor het belang van de sectie, kunnen solliciteren op vacature via het digitale formulier. Leden die zich herkennen in de uitdaging, maar twijfelen of ze aan de criteria voldoen, worden uitgenodigd om te overleggen met Naomi Jessurun, bestuurslid KNMP en voorzitter Sectie AGM, via N.Jessurun@knmp.nl of 06-10853897.

Meer informatie over de vacature, procedure en selectiecommissie